![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgvJkeodYr-lwdsLN6DTCO4MOjRYpGXhagJjkASu7tiw_yozN1HoGmd1bXoKzBXKz0wxVZnFMVFmFjOceKXw108TA0aMRxdWvzeia1msFVuZzIFJHPbt9hawOtXmHF78wiMqmdjJfzKC0g/s320/IMG_2256.jpg)
Ingridienser:
400g kungsörnen Penne Prima
3 dl rensade kantareller
100g färsk sköljd spenat
2 st finhackde schalottenlökar
2 dl grädde
Västerbottenost
Gör så här:
Koka pastan enligt anvisningarna. Stek kantarellerna i smör tills vätskan kokats bort, men stek inte för hårt. Släng på löken och en klick smör. Häll på grädde och låt koka ihop, salta och peppra. Vänd ner den färska spenaten. Vänd runt såsen med pennen och västerbottenost. Servera med extra riven västerbotten ost.
Smaklkig målitd!